Etusivu

Huom! Pro Pilkki opas siirtyy uuteen sivustoon jossa se on Suomeksi ja Englanniksi. PP2 Opas

NB! The Pro Pilkki guide will take you to a new website where it will be in Finnish and English. PP2 guide

Pelin esittely

Tähän tulee pienoinen johdatus peliin, ehkä hiukan sen historiaakin, mahdollisesti esittely myös pelin tekijöistä ja muista taustajoukoista.

Huom! jos vesistöt osiossa ei kartta aukea niin klikkaa linkkiä kaksi kertaa. (pystypalkkia liikuttelemalla näkyy jää- tai pohjakartta)


Vielä puuttuu :

Kalalajit: tulee yhteenveto kaikista 32 lajista jotka esiintyy pelissä.

Kartoista lähtöpaikat: Lisätään kaikkiin karttoihin lähtöpaikka/t

Verkkopelaaminen osio /osa valmiina

Yleisiä ohjeita verkkopelaamiseen, mm. käytöstavat.

Jotain muuta mitä en vielä ole huomannut lisätä?


Huom! Propilkki 2 on nyt Pelikaistalla

Propilkki 2 pelaajayhteisöllä on nyt mahdollisuus liittyä suurenpaan pelaajayhteisöön, eli Pelikaistalle, samalla saamme käyttöön TeamSpeakin, joka on yksityisomistuksellinen VoIP-ohjelmisto, joka mahdollistaa ohjelman ladanneen käyttäjän puhua netin kautta muiden käyttäjien kanssa. TeamSpeakia käytetään pääosin moninpeleissä joukkueen sisäiseen viestintään. Nyt pääsevät mukaan myös tiimittömät pelaajat joita on jo liittynyt ihan mukavasti ja hauskoja keskustelujakin on ollut. Tässä etu että kenenkään ei tarvitse soittaa skypen tapaan, TeamSpeak on aina auki, eli liityt vaan kanavalle.

Rekistöröityminen Pelikaistan foorumille:
  • Rekistöröidy
  • Heti rekistöröitymisen jälkeen sähköpostiisi tulee viesti jossa on tilin aktivointilinkki, klikkaa sitä ja sen jälkeen voit alkaa käyttämään Pelikaistan foorumia
  • Pelikaistan foorumilla on ohjetta TeamSpeakin lataamiseen ja aloitukseen. Myös Facebookissa Propilkki ryhmässä on lisää tietoa

HUOM! Sivuston pohja on todennäköisesti lopullinen, pieniä muutoksia saattaa vielä tulla, esim logo. Sivuston pitäisi toimia aika hyvin myös mobiili laitteissa.

Apua

Jos Sinulla on ideoita sivuston kehitykseen tai jopa aiheeseen liittyviä valmiita tekstejä, tai olet valmis niitä tekemään, ota yhteyttä Pelikaistan tai skypen kautta, kirjoitusvirheitäkin siellä varmaan on, itse ei niitä aina huomaa, niistäkin saa ilmoitella.